Visie

Bij Boks is er altijd plek voor nieuwe kinderen.
Meld je aan bij het leukste kinderdagverblijf van Bonaire.
Klik hier om je direct aan te melden.

Onze visie

Wij van Boks geloven dat elk kind bijzonder is, elk kind wordt geboren met unieke kwaliteiten of talenten. Elk kind heeft in principe de kracht binnen zich om gaandeweg het levenspad deze kwaliteiten en talenten verder te ontwikkelen, mits zij zich in een gunstige omgeving bevinden, waar hun basisbehoeftes worden vervuld en waar ze veilig kunnen opgroeien en aangesproken worden op hun kwaliteiten en vaardigheid.

Kwaliteiten, vaardigheden en talenten herkennen, erkennen en volop ontwikkelen/ontplooien draagt bij aan een positieve identiteit (zelfvertrouwen en zelfbeeld), wat maakt dat een kind in staat zal zijn om gebruik te maken van haar volle potentie. Een positieve identiteit is zeer belangrijk voor het volwaardig functioneren op school en later in de samenleving.

Algemeen stelt Boks zich tot doel kwalitatief hoogwaardige kinderopvang te bieden die in de behoefte voorziet van kinderen en ouders. Uitgangspunt is dat de kinderopvang toegankelijk moet zijn voor een zo groot mogelijk publiek.